Naiste pinksimeistrivõistlustel püstitati osavõturekord

Läinud pühapäeval toimusid Kuressaare lauatenniseklubi Tops mänguruumides Saare maakonna 2007. aasta meistrivõistlused naiste lauatennises.

Siinkohal tuleb kohe märkida, et võistlema tuli koguni 14 naist, neist kaks Topsis harjutavad koolitüdrukud! Nii palju osavõtjaid pole taasiseseisvunud Eesti ajal maakonna meistrivõistlustel veel osalenud ajast, kui Tops 2000. aastal pikka aega varjusurmas olnud naiste esivõistlused taaselustas.

Finaalgruppi pääses algselt kolmes alagrupis toimunud mängude tulemuste põhjal mängima kuus naist, kes reastusid alljärgnevalt: 1. Lii Vahter (4 võitu, geimide suhe 12:8); 2. Tiia Müürisepp (4 v, 13:4); 3. Siisike Lehtsi (3 v, 12:9); 4. Krista Tammeaid (2 v, 10:12); 5. Veeve Kaasik (1 v, 8:12); 6. Ulvi Ingalt (1 v, 4:14) – kõik Kuressaare LTK Tops.

Paarismänguturniirile registreerus viis naispaari. Täiseduga esinenud Tiia Müürisepp – Siisike Lehtsi said teenitud esikoha. Teistele medalikohtadele käis armutu heitlus kolme paari vahel, kus tekkis surnud ring ja omavaheliste mängude geimide suhe reastas nad alljärgnevalt: 2. koht Lii Vahter – Veeve Kaasik (4:3); 3. Ulvi Ingalt – Krista Tammeaid (4:4); 4. Marika Saks – Merle Poopuu (3:4).

Print Friendly, PDF & Email