Saarlased edukad Alo Mattiiseni muusika-päevade lauluvõistlusel

Möödunud nädalavahetusel Jõgeval toimunud Alo Mattiisenile pühendatud 11. muusikapäevade raames peetaval üleriigilisel koolinoorte vokaalansamblite võistlusel pääses BNS-i andmeil 4.–5. klassi arvestuses esikolmikusse Saaremaa ühisgümnaasiumi poisteansambel Hundinuiad.

5.–7. klassi arvestuses oli võidukas Kuressaare gümnaasiumi huvikooli Inspira tütarlasteansambel Mandlike. 10.–12. klasside meesansamblitest oli parimate seas Inspira meesansambel Jepps.

Võistluse peapreemia sai Paldiski gümnaasiumi segaansambel. Žüriisse kuulusid Gerda Kordemets, Anna-Mariita Mattiisen, Marge-Ly Rookäär, Eve Viilup, Vaiko Eplik, Rein Kahro, Tõnis Kõrvits, Tarmo Leinatamm, Toomas Lõhmuste, Martti Meumers, Tõnis Mägi ja Tiit Raud. Siiani on sellelt konkursilt tuule tiibadesse saanud näiteks Vaiko Eplik, Kadi Toom, Liisi Koikson, Hele Kõre, Priit Võigemast ja Ott Aardam.

Print Friendly, PDF & Email