Euroopa-teemaline konverents Kuressaares

Täna toimub Kuressaares Euroopa-teemaline konverents „Avastades Euroopat”, mis lõpetab samanimelise projekti.

Konverentsi korraldaja MTÜ Eurohouse juhataja Merit Trei sõnul edastati aastase projekti Discovering Europe (Avastades Euroopat) raames Kadi raadio kaudu saateid kõigi Euroopa Liidu liikmesriikide ajaloost, kultuurist ja inimestest. Eesmärk oli tuua Euroopat ja teisi eurooplasi meie inimestele lähemale, ütles Trei.

Konverentsil räägitakse Euroopa ühisrahast eurost, sotsiaalmajandusest ja sotsiaalsest ettevõtlusest. Viimane on tänases Euroopas väga kuum teema ning tähendab seda, et ei keskenduta mitte kasumi taotlemisele, vaid sotsiaalsetele eesmärkidele ja inimeste heaolu tõstmisele, selgitas Merit Trei.

Pille Vaher Euroopa Komisjoni Eesti esindusest räägib sellest, kuidas tänavu tähistatakse Euroopa Liidu 50. aastapäeva.

Projekti rahastab Euroopa Komisjoni hariduse ja kultuuri peadirektoraat.

Print Friendly, PDF & Email