Selgus Saarte mängude koondise esindusvorm

Selgus Saarte mängude koondise esindusvorm

 

Saare maakonna delegatsioon riietatakse tänavu firma Ilves Extra toodetud rõivakomplekti, mis koosneb pükstest, särgist ja mütsist. Rõivad on valmistatud kvaliteetmaterjalist ja kujutavad endast pigem esindus- ja vabaajariiet kui dressi.

SSMA juhatuse esimehe Mati Mäetalu sõnul on selline vabam riietus sobilik just soojas kliimas, nagu Rhodosel valitseb. Üks komplekt maksab 1300 krooni. „Natuke võib veel muutuda pükste värv ning mütsi tegumood,” lisas Mäetalu.

Kaalutakse ka särki ehtiva maakonna motiivi, mille on kujundanud kunstnik Anne Olop, mõningast muutmist. „Kiri Baltic Sea Islands (eesti k Balti mere saared) muutub arvatavasti Estoniaks, kuna riigi nimi ütleb inimestele rohkem,” ütles Mäetalu.

Print Friendly, PDF & Email