Marju Okspuu toob oma õpilased endisesse kodukooli

Täna õhtul astuvad Kuressaare Muusikakoolis üles Marju Okspuu õpilased Tallinna muusikakeskkoolist.

Marju Okspuu sõnul tekitab kodukooli naasmine temas alati väga sooja tunde, sest kool on tore ja seal töötavad tema vanad sõbrad ning tal on kooliga säilinud tihedad sidemed. „Hulk toredaid inimesi, kes teevad oma tööd hingega,” jagas ta kiitust oma vanadele töökaaslastele. Ära märkis ta kooli direktori Tarmo Berensi, kes tema arvates on väga toimekas isik ja viiuliõpetaja Laine Sepa, kes tegeleb kooli kõrvalt ka festivali korraldamisega.

Kuressaarde tuleb ta oma õpilaste klaveriansambliga, millele on lisatud ka üks tšellomängija.

Kavas on esitada Haydni, Bachi, Schuberti, Liszti, Schumanni, Griegi ja teiste klassikute teoseid. Tasuta kontsert algab kell 16.15.

Print Friendly, PDF & Email