Maavalitsus tahab pikendada lepingut haigekassaga

Saare maavalitsus esitas Eesti Haigekassale avalduse, milles soovib pikendada haigekassa teenuste osutamise lepingut.

Maavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Madis Alliku sõnul on praeguse lepingu kehtivusaeg möödunud aasta 1. novembrist käesoleva aasta 31. märtsini. „Tahtsime näha, kas inimesed soovivad saada haigekassateenuseid maavalitsusest või mitte,” selgitas Allik ning lisas, et tegelik koormus on plaanitust poole suurem.

„Eeldasime, et inimesi tuleb kuus umbes kakssada, aga tegelikult on viimase nelja kuu jooksul käinud üle neljasaja inimese kuus,” põhjendas Allik lepingu pikendamise tagamaid.

Alates 2005. aasta detsembrist pakuvad ka Eesti Posti postkontorid teatud haigekassateenuseid piirkondades, kus Haigekassa teeninduspunkte ei ole. Kuressaare postkontorist öeldi, et haigekassateenuseid soovivaid kliente jagub.

Print Friendly, PDF & Email