XI Riigikogu esialgne koosseis

Reformierakond – 31 mandaati. Andrus Ansip, Laine Jänes, Urmas Paet, Keit Pentus, Rein Lang, Meelis Atonen, Mati Raidma, Jaanus Tamkivi, Kristiina Ojuland, Maret Maripuu, Urmas Klaas, Igor Gräzin, Väino Linde, Margus Lepik, Jaanus Rahumägi, Ivi Eenmaa, Imre Sooäär, Tõnis Kõiv, Taavi Rõivas, Jürgen Ligi, Peep Aru, Hannes Astok, Lauri Luik, Rein Aidma, Rain Rosimannus, Harri Õunapuu, Paul-Eerik Rummo, Kristen Michal, Silver Meikar, Kalle Palling, Tatjana Muravjova

Keskerakond – 29 mandaati

Edgar Savisaar, Vilja Savisaar, Jüri Ratas, Mihhail Stalnuhhin, Jaak Aab, Valeri Korb, Ain Seppik, Marika Tuus, Eldar Efendijev, Siiri Oviir, Heimar Lenk, Vladimir Velman, Mailis Reps, Toomas Varek, Kalle Laanet, Olga Sõtnik, Aadu Must, Kadri Must, Inara Luigas, Tiit Kuusmik, Rein Ratas, Enn Eesmaa, Nelli Privalova, Helle Kalda, Arvo Sarapuu, Toivo Tootsen, Lauri Laasi, Evelyn Sepp, Jaan Kundla

Isamaa ja Res Publica Liit – 19 mandaati

Mart Laar, Taavi Veskimägi, Jaak Aaviksoo, Helir-Valdor Seeder, Ene Ergma, Tõnis Lukas, Marko Pomerants, Erki Nool, Trivimi Velliste, Juhan Parts, Tarmo Kõuts, Marko Mihkelson, Peeter Tulviste, Ken-Marti Vaher, Urmas Reinsalu, Andres Herkel, Toomas Tõniste, Mart Nutt, Kaia Iva

Sotsiaaldemokraatlik Erakond –10 mandaati

Ivari Padar, Sven Mikser, Peeter Kreitzberg, Eiki Nestor, Liina Tõnisson, Heljo Pikhof, Katrin Saks, Indrek Saar, Mark Soosaar, Andres Tarand

Rahvaliit – 6 mandaati

Villu Reiljan, Ester Tuiksoo, Jaanus Marrandi, Mai Treial, Erika Salumäe, Karel Rüütli

Rohelised – 6 mandaati

Marek Strandberg, Toomas Trapido, Aleksei Lotman, Mart Jüssi, Valdur Lahtvee, Maret Merisaar

Print Friendly, PDF & Email