Volkswagen sai Kuressaarde teeninduspartneri

Audi teenindus- ja müügikeskus Saaremaal Reval Auto Kuressaare on eilsest Volkswageni ametlikult sertifitseeritud teeninduspartner, teatas Oma Saarele Reval Auto turundusjuht Rivo Saarna.

Tema sõnul väljastati Reval Auto Kuressaare teenindus- ja hooldekeskusele Volkswagen AG poolt sertifikaat, mis kinnitab, et uues Audi keskuses on vajalik tehnoloogia ja kompetents ka Volkswageni sõiduautode ja kaubikute hooldamiseks.

Reval Auto Kuressaare teenindusjuht Kuno Rüütel rõhutas, et nüüdsest jäävad saarlastel ära pikad sõidud Tallinnasse või Pärnusse autole korralise hoolduse tegemiseks. Rüütel lisas, et teeninduse kõrval on Reval Auto Kuressaare laost võimalik tellida ka kõiki Volkswageni sõidukite originaalvaruosi.

Reval Auto Kuressaare teeninduskeskus teeb samaaegselt remonti, hooldust ja diagnostikatöid kuuele autole.

Print Friendly, PDF & Email