IT päev Saaremaa ühisgümnaasiumis

SÜG-i IT päeval anti noortele võimalus lähemalt tutvuda arvutitehnika võimalustega. Tutvustused toimusid vahetundide ajal. Programmi kuulusid ka näitused ja lühike ülevaade asja olemusest.

Päeva korraldasid SÜG-i 10. klassi poisid Markus Vaher, Kenno Kirspuu, Sander Sooäär, Robert Valge ja Riivo Kuivjõgi koos arvutiõpetuse õpetaja Kunnar Singiga.

Õpetaja Singi sõnul eelmisel aastal IT päeva ei korraldatud, kuna meeskond, mis oli nimetatud päeva korraldanud lagunes laiali. Sellest aastast alates proovitakse SÜG-i endise õpetaja Erika Maltsaki algatusel korraldama hakatud iga-aastast infopäeva taas traditsiooniks muuta.

Sel korral võeti asja rahulikult ega tahetud seda väga suurelt välja kuulutada, kuna poisid, kes Kunnar Sinki arvates on väga usinad ja targad, korraldasid niisugust üritust esmakordselt. Järgmisel aastal on lootust, et IT päev kujuneb suurejoonelisemaks.

Print Friendly, PDF & Email