Turvaline Saaremaa toob maalapsed teatrisse

Mullu 8. detsembril vaatas kaks saalitäit lapsi Kuressaare linnateatris uuslavastust “Väike Merineitsi”. Sellel tavapäraselt toredal sündmusel oli ehk ebatavaline see, et lapsed said sedakorda teatrisse tasuta.

Tegemist oli sihtasutuse Turvaline Saaremaa elluviidud projektiga. Tookord pääsesid etendusele linnalapsed ja sihtasutuse juhatuse liige Saima Mänd lubas, et küll tuleb ka see hetk, mil maalapsed teatrisse kutsutakse.

Pärast läbirääkimisi SA Kuressaare Teater nõukogu liikme Tõnis Kipperiga otsustati, et maalastele näidatakse märtsi lõpus sihtasutuse värsket lastelavastust “Sina minu jaoks”. Etendused toimuvad 29. märtsil kell 11 ja kell 13.

1998. aasta mais Saaremaa omavalitsuste liidu ellu kutsutud sihtasutus Turvaline Saaremaa on oma tegevuse eesmärgiks seadnud turvalisuse edendamise Saare maakonnas. Sihtasutuse nõukogu esimehe Ants Ley sõnul peab turvalisust mõistma kõige laiemas tähenduses. See ei ole ainult võitlus kuritegevusega, vaid ka keskkonnahoid, uimastiennetus ja muu preventiivne töö noortega.

Print Friendly, PDF & Email