Ooperipäevade võlausaldajad ühendavad oma jõud

Eile toimus Suure Töllu puhkekülas Kuressaare ooperipäevade korraldaja Saaremaa Muusikahariduse SA võlausaldajate koosolek.

Võlausaldajate eestvedaja Mere reisibüroo omaniku Angela Nairise sõnul soovivad eilse päeva seisuga Saaremaa Muusikahariduse SA-lt oma raha kätte saada 14 ettevõtet, kuid neid koguneb pidevalt juurde.

„Kindlasti ei ole see arv lõplik, paljud ei ole veel teadlikud meie ühisest tegevusest,” kutsus Nairis üles kõiki võlausaldajaid endast teada andma. Samas rõhutas ta, et nemad võitlevad just Saaremaa firmade eest, sest mandri omadega tegelemine ajaks asja keeruliseks.

Hetkel on firmadele maksmata jäänud summa umbkaudu 360 000 krooni, ütles Angela Nairis.

Saaremaa Muusikahariduse SA juhilt Ludmilla Toonilt ei õnnestunud eile kommentaari saada.

Print Friendly, PDF & Email