Maavalitsuses alustab tööd uus arenguspetsialist

1. märtsil asub Saare maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialistina tööle Agne Peetersoo.

Omal soovil töölt lahkuvat Kaarel Kasemetsa asendav Agne Peetersoo on lõpetanud Tartu ülikooli keskkonnatehnoloogia eriala magistriõppe ning töötas viimati konsultatsiooni- ja arendusettevõtte Hendrikson ja Ko Kuressaare büroo juhatajana.

Peetersoo sõnul konkureeris ta peaspetsialisti kohale, kuna tema haridus ja senine töökogemus vastavad nõutule. “Kuna planeeringutega ei ole Saaremaal olukord kõige parem, siis mõnes mõttes on see ka missioonitunne ja väljakutse, “ rääkis Peetersoo.

Viimaste kuude jooksul on Saare maavalitsusest lahkunud juba neli peaspetsialisti. Möödunud aastal maavanema kohale asunud Toomas Kasemaa andis eile hommikul maavalitsuses toimunud pressikonverentsil mõista, et tema võimuloleku ajal alanud kaadrimuudatuste protsess ei ole sellega veel lõppenud.

Vastates küsimusele, kas tema kaadripoliitika eesmärgiks on maavalitsuse töötajaskonna noorendamine, ütles Kasemaa, et Saaremaa tööjõuturul on piisavalt konkurentsivõimelisi inimesi, kes vastavad kaasaja nõudmistele. See ei tähendavat tema sõnul aga sugugi seda, et lähitulevikus hakatakse maavalitsuses ametist lahti laskma kõiki neid, kel pensioniiga käes.

Print Friendly, PDF & Email