Kaarma valla külavanemad ausse

Kaarma valla külavanemad ausse

 

Vabariigi aastapäeval Rüütli spaas peetud kõnes volikoguliikmetele, vallavalitsuse ametnikele ja külavanemaile rõhutas Kaarma vallavanem Ülo Vevers külavanemate osa oma kodupaiga arengus ja valla arengus tervikuna.

Vallavanem tänas neid inimesi, kes on suutnud oma koduküla ühte siduda.
Kiratsi küla vanem Sulvi Munk : „Vaja on vaid eestvedajaid ja tahtmist. Oluline on ka vallavalitsuse toetus küla tegemistele ning külaarengut toetavate fondide olemasolu. Meil on kõik hästi läinud – kirjutatud projektide ja vallapoolse toetusega on külaelanikud ühiselt korrastanud kiigeplatsi, bussiootepaviljoni ja teinud palju muudki. Edasi saab küla areneda aga piirkonnaga üheskoos.

Meie külas on välja kujunenud ühine kevadine talgupäev. Seekord plaanime seda teha aga piirkonnas ühiselt. Korrastame kooskäimiskohad, bussiootepaviljonid, lapsed puhastavad 20 kilomeetri ulatuses teeääred. Ettevõtmisele saime toetust Kohaliku Omaalgatuse Programmist.
Vabariigi aastapäeva koosviibimine oli külavanematele oluline. Sellistel sündmustel, kus eestvedajaid väärtustatakse, tekib inimestel oma valla tunne,” rääkis kolmeaastase staažiga külavanem Sulvi Munk

Print Friendly, PDF & Email