Saaremaa Tarbijate Ühistul läheb Narvas edukalt

21. jaanuaril Narvas avatud Saaremaa Tarbijate Ühistule (STÜ) kuuluv kauplus Kerese Toidukaubad on võitnud narvalaste poolehoiu, kirjutas ajaleht Narvskaja Gazeta.

Ajalehele antud intervjuus ütles STÜ esimees Tiit Saaremäel, et kaupluse avamisest möödunud esimene kuu on ettevõtte jaoks kulgenud edukamalt, kui loodeti.

„Vaatamata sellele, et tulime Narva, ilma et meil oleks eelnevalt olnud mingeid andmeid kohalike tarbijate nõudmistest, oleme siiski suutnud 90% ulatuses narvalaste soove rahuldada,” märkis Saaremäel.

Ajalehe andmetel ei näe Tiit Saaremäel probleemi selles, et kliendid aeg-ajalt kurdavad, et üks või teine kaup poeletilt enne tööpäeva lõppu otsa saab. Tema sõnul valmib kaubatellimuste täpne logistika kaupluse esimese töökuu jooksul ja lõppkokkuvõttes peab see olema vastavuses kohalike elanike tarbimisharjumustega.

“Meie ülesanne on tuua kauplusse just see kaup, mida kliendid sooviksid osta – see on nende õigus,” ütles Tiit Saaremäel Narvskaja Gazeta’le, rõhutades STÜ valmidust rahuldada kõikide kaupluse külastajate vajadused.

Samas väljendas Tiit Saaremäel kahetsust, et Narva elanikud pole piisavalt varmad endale säästukaarti soetama. Saarlastest omab säästukaarti seevastu ligi kolmandik.

Print Friendly, PDF & Email