Ametikoolis ralliti lumerajal

Kuressaare ametikooli eilse lumerajasõidu võitsid Raigo Aadussoo ja Arvin Prei.

Kolmandat aastat toimunud üritusel osales 11 noormeest. Ametikooli õpilastele pakkusid konkurentsi KG noored.

Upa õppekompleksi õuel toimunud võistlusel saavutas tagasillaveoga autode klassis esikoha Raigo Aadussoo, talle järgnesid Jürgen Rauk ja Taavi Pauts. Esisillaveoga autode arvestuses võitis Arvin Prei Joosep Mati ja Taavi Piipuu ees.

Ürituse korraldaja ametikooli huvijuht Heli Jalakas jäi võistlusega rahule. „Ilm oli hea, kõik sujus ladusalt,” tundis Jalakas heameelt ning lisas, et võistlejadki jäid rahule. „Mõned arvasid, et kiirused oleks võinud suuremad olla, aga meie eesmärk on siiski turvalisus ning kiiruse asemel paneme rõhku sõiduoskustele,” selgitas Jalakas vigursõidu mõtet.

Lumerajasõitu kontrollis atesteeritud rallikohtunik Mati Otsing Audi keskusest, abikohtunik oli Ivar Metsküll. Raja tegi autosõiduõpetaja Toomas Kivi koos auto-eriala õpilastega. Ürituse korraldasid Kuressaare ametikooli tehniliste erialade osakond ja õpilasesindus.

Print Friendly, PDF & Email