Selgusid maakonna parimad noored geograafid

17.veebruaril toimus Saaremaa ühisgümnaasiumis maakonna geograafia-
olümpiaad 7.–12. klassi õpilastele, selgitamaks välja parimad geograafiatundjad, kes osalevad aprilli lõpus üleriigilisel olümpiaadil, mille toimumise koht on selgitamisel.

Olümpiaadist võtsid osa 13 kooli (Saaremaa ühisgümnaasium, Kuressaare gümnaasium, Leisi KK, Valjala PK, Muhu PK, Kuressaare Vanalinna kool, Kuressaare PK, Salme PK, Kaarma PK, Kihelkonna PK, Aste PK, Lümanda PK, Kaali PK) esindused, kokku 104 õpilast. Arvukam osavõtt oli 9-ndate klasside arvestuses – 32 õpilast, gümnaasiumi astmes (10.–12. klass) osales 20 õpilast.

Tulemused (esikolmik) klassiti: VII kl 1. Janeli Harjus, KVK (õp Ülle Kreos), 2. Kai Kreos, KVK (õp Ülle Kreos), 3. Indrek Uutsalu, Muhu PK (õp Riina Hopp); VIII kl 1. Fred Peetersoo, SÜG (õp Merike Kuldsaar), 2. Mihkel Lember, SÜG (õp Merike Kuldsaar), 3. Mikk Maasik, KVK (õp Ülle Kreos); IX kl 1. Siim Saaremäel, Muhu PK (õp Riina Hopp), 2. Mare Kiider, KG (õp Sirje Kereme), 3. Reet Truverk, SÜG (õp Merike Kuldsaar); X kl 1. Helen Herman, SÜG (õp Merike Kuldsaar), 2. Liisi Preedin, SÜG (õp Merike Kuldsaar), 3. Jaanika Raun, SÜG (õp Merike Kuldsaar) ja Urmo Saar, KG (õp Kaarin Peet); XI kl 1. Edgar Koppel, KG (õp Malle Tiitson, Stacy Ashford), 2. Jako Niit, KG (õp Malle Tiitson, Stacy Ashford), 3. Liina Kolk, SÜG (õp Merike Kuldsaar); XII kl 1. Märt Varik, KG (õp Malle Tiitson), 2. Tauri Mihklepp, KG (õp Malle Tiitson).

Meelis Kaubi,
Saare maavalitsuse
haridus- ja kultuuriosakond

Print Friendly, PDF & Email