SWE -7 kaotas peamisele konkurendile

SWE -7 kaotas peamisele konkurendile

 

Eesti korvpallimeistrivõistluste II liigas oma alagrupi võitnud ja kõrgema vahegrupi mänge võiduga alustanud SWE-7 pidi eile tunnistama Tamsalu Los Toros/BBP võistkonna paremust 90:71.

Vahegrupi teises mängus pidi saarlaste võistkond kohe vastu astuma A-alagrupi võitjana vahegruppi tulnud Tamsalu võistkonnale. Terve mängu tagaajaja rollis olnud SWE-7 kaotas poolaja seitsme punktiga. Treener Marko Oolu sõnul ei saanud SWE-7 oma mängu kuidagi käima. „Täna ei õnnestunud midagi, ei kaitses ega rünnakul. Vastane oli lihtsalt parem,” kõlas treener Oolu napp kommentaar.

Võiduga SWE-7 üle asus Tamsalu ka vahegruppi juhtima, SWE-7 hoiab teist kohta. Otse esiliigasse pääseb vaid võitja, teise koha meeskonnal tuleb pidada üleminekumäng esiliiga eelviimasega.

Vaheturniiri alumises alagrupis alustas Vesse võistkond võidu ja kaotusega: Viking Windowile kaotati 65:77, samas võideti Tartu Palliklubi/Estiko võistkonda 105:60. Tabelis, kust viimane kukub alumisse liigasse, hoitakse kaheksa võistkonna seas neljandat kohta.

Print Friendly, PDF & Email