Memmed-taadid pidutsesid Tornimäe rahvamajas

Laupäeval said Tornimäe rahvamajas kokku memmed-taadid üle maakonna.

Esinejad oli kokku 16 erinevat rühma, pidu alustas Pöide vallavolikogu esimees Mihkel Käärid, tervitades kohaletulnuid lühikese kõnega ning süüdates traditsioonilise küünla.

Enne lavalisi etteasteid kutsus Tornimäe rahvamaja perenaine Aili Juhkam välja erinevate rühmade juhendajad tänamaks neid tehtud töö eest. Üllatuskülalisena tõi sära publiku silmadesse Abruka Maali (Lea Kuldsepp). Õhtu võitjaks kuulutati oma paroodiaga tänavused esmakordsed uued üritajad Pärsamaalt Aino Tomsoni juhendamisel. ”Väga raske oli otsust langetada, kas parem on Salme või Pärsama,” ütles Aili Juhkam, ”kuid lõpuks otsustasime auhinna, kadakapuust küünlajala, anda ikkagi esmaüritajatele.”

Kõik kohaletulnud jäid peoga väga rahule, ürituse vaheajal löödi tantsu ja tralliti ning kes tahtis, võis keha kinnitada sooja supiga.

Print Friendly, PDF & Email