Luuakse maakondlikud spordiinfopunktid

Kultuuriministeerium rahastab riigieelarve kaudu 4,5 miljoni krooniga üle-eestilise liikumisharrastuse infopunktide võrgustiku loomist. Infopunktide süsteem käivitatakse maakondlike spordiliitude kaudu.

Infopunktide loomise eesmärgiks on kogu liikumisharrastuse alase teabe vahendamine vastavas piirkonnas, samuti pannakse kokku ja tehakse kättesaadavaks kogu maakonna sporditeave ning antakse välja õppe- ja abimaterjale.

Kultuuriministeeriumi spordiosakonna juhataja Tõnu Seili sõnul on vastavate infopunktide loomine mõttekas just maakondlike spordiliitude baasil, seega säilib ka nende ülesanne korraldada koolitust ja anda konsultatsioone.

Projekti on kaasatud kohalikud omavalitsused, ühendus Sport Kõigile ja maaspordiliit Jõud.

Print Friendly, PDF & Email