Krimi (1)

Kelgutav noormees sai raskeid vigastusi. Laupäeval kella 17 paiku laekus politseile teade, et Kaarma vallas Muratsi küla lähedase merelahe jäärajateel on toimunud liiklusõnnetus.

Jäärajal sõitis sõiduauto, mille külge oli köiega kinnitatud kelk, millel istus noormees. Ootamatult sõitis üle köie sõiduauto Volvo. Tagajärjeks oli, et kelk põrkas vastu Volvot. Kelgul istunud noormees Rando (21-a) viidi raskelt vigastatuna Kuressaare haiglasse, kust ta tuli edasi Tallinna ravile toimetada. Esialgsetel andmetel oli õnnetuse põhjustanud Volvo juht alkoholijoobes. Sündmuse asjaolud on täpsustamisel.

„Eksikombel” ärandasid auto

Laupäeval kell 5.35 teade, et Kuressaare kesklinnast ööklubi Diva ees asuvast parklast on ärandatud sõiduauto VW Golf. Veidi hiljem leiti auto Kaarma valla Mändjala külast, kus Jassi puhkekodus toimus noorte koosviibimine. Kaks alaealist toimetati politseijaoskonda. Noored ise väitsid, et olevat auto „ärandanud eksikombel”. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Süüdi nii kitsed kui kass

Laupäeval kell 16.30 teatati liiklusõnnetusest Aste aleviku lähistel, kus sõiduautole Volvo jooksis ette metskits, inimesed selles õnnetuses viga ei saanud. Laupäeval kell 18.36 toimus analoogiline õnnetus Kaarma vallas Saia teeristi läheduses. Pühapäeva hommikul kell kuus Muhu vallas Kuressaare–Kuivastu maanteel jooksis metskits ette sõiduautole Peugeot, autol on tehnilised vigastused.

Laupäeva õhtul kell 23.37 laekus politseile teade, et Kuressaares Allee tänaval on sõiduauto sõitnud vastu sideliiniposti. Juht oli kaine ja väitis, et õnnetuse põhjustas ootamatult sõiduteele hüpanud kass.

Noored hoos

Laupäeval kell 21.41 laekus teade, et Kuressaares Vahtra tänava piirkonnas liigub ringi sõiduauto, mille juht on joobes. Veidi hiljem pidas patrull kinni auto, mille roolis oli alaealine nooruk, kel puudus juhtimisõigus.

Laupäeva öösel kell 2.30 teatati, et Smuuli elurajoonis kostab ühest korterist tugevat lärmi. Kontrollimisel selgus, et korteris peetakse noortepidu. Politseijaoskonda toimetati kaks alaealist noorukit.

Print Friendly, PDF & Email