Urve Tiidus ootab suuremat koostööd

Eile lõppenud kahepäevase naislinnapeade kohtumise raames Kärdlas viibinud Kuressaare linnapea Urve Tiidus leiab, et kaks saart – Saaremaa ja Hiiumaa – saavad turismimajanduses senisest veel paremini koostööd teha.

„See idee ei ole uus, aga mina näeks meelsasti CNN-is või Euronewsis sellist videoklippi, kus nendest saartest on tehtud 40-sekundiline lummav ja ligitõmbav videopilt, mis kutsuks turiste siia puhkama ja meie kaunist loodust nautima,” rääkis Tiidus, lisades, et saarlastel on hiidlastelt alati midagi õppida.

„Võin öelda, et kindlasti tuleb õppida seda, et alati peab olema oma elujärjega rahulolematu. Kunagi ei tohi muutuda rahulolevaks. Alati peab olema mingisugune püüdlus veel parema poole,” leidis Tiidus.
Lisaks Tiidusele osalesid kohtumisel Kärdla linnapea Ene Kaups, Tartu linnapea Laine Jänes ning Hiiumaa omavalitsuste naistöötajad. Internetitelefoni Skype vahendusel võeti videopildis ühendust ka Võru meeri Ivi Eenmaaga ning osaleti Tartu ja Kuressaare linnavalitsuste istungil.

Print Friendly, PDF & Email