SÜG võidutses matemaatikaolümpiaadil

10. veebruaril toimus Saaremaa ühisgümnaasiumis maakonna matemaatikaolümpiaad 5.–12. klassi õpilastele, selgitamaks välja parimad ainetundjad, kes osalevad 31.03–1.04 üleriigilisel olümpiaadil Tartus.

Olümpiaadist võtsid osa 17 kooli (SÜG, Kuressaare gümnaasium, Orissaare gümnaasium, Leisi KK, Kaali PK, Kaarma PK, Aste PK, Kihelkonna PK, Kuressaare Vanalinna kool, Tornimäe PK, Lümanda PK, Kärla PK, Muhu PK, Salme PK, Valjala PK, Torgu LPK, Kahtla LPK) esindused, kokku 153 õpilast. Arvukam osavõtt, 65 õpilast, oli 5.–6. klasside arvestuses.

Matemaatikaolümpiaad on osavõtjate arvu poolest suurim aineolümpiaad maakonnas.

Tulemused (esikolmik) klassiti: V kl 1. Indrek Viires – SÜG (õp Anu Ausmees), 2. Henri Sink – SÜG (õp A. Ausmees), 3. Egelin Ellermaa – Kärla PK (õp Anne Tõru); VI kl 1. Lauri Kiirend – OG (õp Viive Kelder), 2.–3. Kaisa Saarkoppel – Muhu PK (õp Tiina Saar), 2.–3. Leeni Sepp – SÜG (õp Ruta Kelt); VII kl 1. Mihhail Afanasjev – SÜG (õp Pilvi Rand), 2. Ann Tarkin – KVK (õp Agnes Kitt), 3. Magnus Kolk – Kihelkonna PK (õp Enda Torga); VIII kl 1. Peeter Saartok – Muhu PK (õp T. Saar), 2. Kaisa Papp – SÜG (õp Epp Petrov), 3.–4. Mikk Maasik – KVK (õp Mare Meisterson), 3.–4. Karli Kontkar – SÜG (õp E. Petrov); IX kl 1. Joosep Tõnus – KVK (õp M. Meisterson), 2. Kertu Saar – KG (õp Viive Käiro), 3. Siim Saaremäel – Muhu PK (õp T. Saar); X kl 1. Uku-Rasmus Lind – KG (õp V. Käiro), 2. Annika Mikola – SÜG (õp Marek Schapel), 3. Mari Saartok – SÜG (õp M. Schapel); XI kl 1. Rait Ool – SÜG (õp Viljar Aro), 2. Tauri Viil – OG (õp V. Kelder), 3. Mihkel Talvi – SÜG (õp V. Aro); XII kl 1. Velle Toll – SÜG (õp M. Schapel), 2.–3. Margit Ool – SÜG (õp M. Schapel), 2.–3. Taavi Traumann – SÜG (õp M. Schapel).

Meelis Kaubi,
Saare maavalitsuse
haridus- ja kultuuriosakond

Print Friendly, PDF & Email