Starman hakkab Kuressaares pakkuma interneti- ja tavatelefoniteenust

AS Starman alustab 2007. aasta 3. kvartalis Kuressaares kaabellevivõrgu rekonstrueerimist, mille tulemusena on võimalik kasutada interneti- ning tavatelefoniteenuseid, lisaks suureneb nähtavate kaabel-TV kanalite arv 60-ni.

AS-i Starman kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul võimaldab kaablivõrgu renoveerimine pakkuda Kuressaare elanikele interneti-, telefoni- ja kaabeltelevisiooniteenuseid teistest teenusepakkujatest tunduvalt soodsama kuutasuga ning tähtajalise lepingu sõlmimise vajaduseta.

Ühe uue teenusena muutub Kuressaares kättesaadavaks Starmani internetiteenus, mille hinnad algavad 99 kroonist kuus. Lisaks on võimalik valida ka kolme erineva soodsa hinnaga analoog kaabel-TV paketi vahel.
Uudisena jõuab Kuressaarde ka Starmani tavatelefoniteenus, mille kuutasu on konkurendi Elion omast odavam, kõnede minutihind madalam ning võrgusisesed kõned tasuta.

Telefoniteenuse kuutasu algab 19 kroonist. Saarlastele tulevikus pakutavatest võimalustest on seni klientide erilise poolehoiu võitnud Starmani kolmikpaketid, mille hinnad algavad 199 kroonist kuus. Interneti- ja telefoniteenust on võimalik tellida ka sõltumatult.

Renoveerimistöödega alustatakse 2007. aasta kolmandas kvartalis ja tööd lõppevad sügise jooksul.

Nendel Saaremaa inimestel, kes ei ela Starmani võrgupiirkonnas või kes kaabeltelevisiooni vaadata ei soovi, on võimalik peagi liituda Starmani uue maapealse leviga digi-TV teenusega, mis muutub kavade kohaselt Saaremaal kättesaadavaks 2007. aasta septembrist.

Print Friendly, PDF & Email