Saarlased Koeru rahvarallil

10. veebruaril Koeru ja Vao kandis peetud rahvarallil Koeru Talv 2007 saavutasid võidu Ranno Bundsen ja Marko Kasepõld.

Subaru Imprezal sõitnud mehed pidasid duelli Mitsubishi Lanceril kihutanud saarlaste Virgo Arge ja Riho Kallusega, kes pidid ralli lõppedes leppima teise kohaga, jäädes võitjaile alla 15,7 sekundiga.

Tänavune Koeru rahvaralli erines tavapärasest tublisti – nimelt ei saanud võistlejad eelnevalt rallitrassiga tutvuda. Kolmeaastase kogemusega rahvasportlane Virgo Arge kinnitas enne võistluse algust, et ralliformaat on nii uuemoeline, et seetõttu võib sõit pakkuda palju üllatusi.

“Minul puudub ettekujutus tänavarehviga pimeralli sõitmisest,” tunnistas ta. Võidusõidu lõppedes märkis saarlane, et konkurendid libisesid eest, kuna kümnest kiiruskatsest koosnenud rahvarallit ei õnnestunud läbi sõita vigadeta.

Küll aga saavutasid Virgo Arge ja Riho Kallus tänavuse hooaja esimesel rahvarallil võidu võistkondlikus arvestuses rally.ee autospordiajakirja tiimi ridades, kuhu kuulusid veel J16 klassis võiduni jõudnud Roland Murakas – Urmas Küntsler ning J18 klassis teise koha saavutanud Otto Täht – Rivo Hell.

Startis Koeru rahvarallil 108 ekipaaži, neist võistluse lõpetas 88.

Rando Aav

Print Friendly, PDF & Email