Madis Kallas Euroopa meistrivõistlustele

Saaremaa mitmevõistleja Madis Kallas sai kutse osaleda seitsmevõistluses Euroopa sisemeistrivõistlustel kergejõustikus.

Võistlused toimuvad 2.-4. märtsini Inglismaal, Birminghamis. Eelmisel nädalavahetusel Tallinnas toimunud Reval Hotels Cupil 5765 punkti kogunud saarlane oli ise meeldivalt üllatunud.

„Õhkõrn lootus kutse peale oli mul kogu aeg, kuid siiski tuli see meeldiva üllatusena”, rõõmustas Kallas ise. Siiani oli Kallasel lootus mahtuda Euroopa edetabelis nende 5 hulka, kes kandideerisid võistlustele ilma kutseta.

Võimaliku tulemuse kohta ütles Kallas, et ennustamisega ta endale mingeid kohustusi võtta ei taha. „Kuid samas on see mulle teine kord osaleda tiitlivõistlustel ja ainult osalemisega leppida ei tahaks. Prooviks ikka Reval Cupi tulemused igal alal üle teha”, arvas Kallas.

Print Friendly, PDF & Email