Salme hakkas minijalgpallis meistrile vastu

Eelviimasel etapil endale meistritiitli kindlustanud ja kõikidel etappidel finaalis mänginud Kuressaare Lutš Energia võistkond lõpetas viimase etapi kolmanda kohaga. Juba poolfinaalis tuli vastu võtta kaotus Salmelt, kes finaalis omakorda alistas Oraaklid.

Laupäevaste alagrupimängude tulemused olid järgmised: A-alagrupp – 1. Salme, 2. Oraaklid, 3. Total 91+, 4. J&V. B-alagrupp – 1. Kuressaare Lutš Energia, 2. Sarma, 3. Roosad Pantrid, 4. Leisi.

Pühapäeval mängitud kohamängudes jõudsid poolfinaalidesse Salme ja Lutš Energia ning Oraaklid ja Sarma. Salme alistas Lutš Energia 3:0 ning Oraaklite ja Sarma vahelises kohtumises suutsid end pärast 1:1 viigiga lõppenud normaalaega maksma panna Oraaklid, olles penaltiseerias täpsemad. Finaalis alistas Salme Oraaklid kuivalt 2:0.

Maakonna minijalgpalli meistrivõistluste lõppseis kujunes järgmiseks:

1. Lutš Energia 61 p
2. Salme 45 p
3. Total 91+ 41 p
4. Oraaklid 25 p
5. Sarma 22 p
6. Roosad Pantrid 20 p
7. Leisi 10 p
8. J&V 6 p

Print Friendly, PDF & Email