Kihelkonna pensionärid tähistasid küünlapäeva

Pühapäeval tähistasid Kihelkonna valla eakad elanikud rahvamajas küünlapäeva.

Avasõnad öelnud Helga Luup tundis heameelt suurest kohaletulnute arvust. Almi Rohulaid andis ülevaate kohalikke pensionäre ühendava MTÜ Rukkilill viimaste aastate tegemistest. “Tugevat tervist ja naeratust, rõõmsa tujuga homsesse päeva,” soovis kohalviibijatele valla sotsiaaltöötaja Helme Laidma. Küünlapäeva auks luges luuletusi ja andis õpetussõnu Liide Heinam. “Siis naised punast viina jõid, see aastaks puna põske tõi,” teadis Heinam rääkida.

Samas valiti Kihelkonna pensionäride kuueliikmeline esindus. Üksmeelselt eakate juhiks valitud vallavolikogu liige Sirje Salong leidis, et pensionäride eesmärgiks on ikka tegutseda selleks, et hing oleks rõõmsam.

Põgusalt puudutati Kihelkonna uue kultuurimaja ehitamise küsimust. Poole-
sajast kohalolijast üle neljakümne oli selle poolt, et uue euromaja ehitamise asemel tuleks vana rahvamaja remontida.

Kui kohvilauas küllalt istutud, löödi kohaliku kapelli saatel tantsu.

Print Friendly, PDF & Email