Bioloogiaolümpiaadil võidutsesid Inge Vahteri õpilased

Laupäeval toimus Saaremaa ühisgümnaasiumis maakonna bioloogiaolümpiaad 6.–12. klassi õpilastele.

Parimaid tulemusi saavutasid ülekaalukalt õpetaja Inge Vahteri õpilased Saaremaa ühisgümnaasiumist.

Osa võtsid seekord 16 kooli (SÜG, KG, Leisi KK, Kuressaare PK, Kaarma PK, Aste PK, Mustjala LPK, Kuressaare Vanalinna kool, Kihelkonna PK, Lümanda PK, Kärla PK, Muhu PK, Salme PK, Valjala PK, Kaali PK, Torgu LPK) esindused, kokku 121 õpilast. Arvukaim osavõtt – 38 õpilast – oli 7. klasside arvestuses. Gümnaasiumi astmes (10.–12.kl) osales kokku 19 õpilast.

Maakonna bioloogiaolümpiaadi tulemused (esikolmik) klassiti :

VI kl 1. Pillerin Arge – SÜG (õp Inge Vahter), 2. Leeni Sepp – SÜG (õp Inge Vahter), 3.-4. Kadri Raudsepp – Kuressaare VLK (õp Ene Grass), 3.-4. Kertu Kuusk – SÜG (õp Inge Vahter); VII kl 1. Maria Õisnurm – SÜG (õp Inge Vahter), 2.-3. Janne Albert – SÜG (õp Inge Vahter), 2.-3. Rimo Timm – SÜG (õp Inge Vahter); VIII kl 1. Kaisa Papp – SÜG (õp Inge Vahter), 2. Minni Saapar – SÜG (õp Inge Vahter); 3. Liisa Saaremäel – SÜG (õp Inge Vahter); IX kl 1. Kaja Pukk – SÜG (õp Inge Vahter), 2. Annika Soom – SÜG (õp Inge Vahter), 3.-5. Kristina Oolu – Lümanda PK (õp Tiina Talvi), 3.-5. Raimo Armus – Kärla PK (õp Kadriann Saar), 3.-5. Mari-Leen Leesi – SÜG (õp Inge Vahter); X kl 1. Mari Maripuu – KG (õp Gerta Nurk), 2. Kristiina Tüür –SÜG (õp Mart Mölder), 3. Lagle Sammelsaar – SÜG (õp Mart Mölder); XI kl 1. Urmet Saar – KTG (õp Aili Porila), 2.-3. Agnes Alev – SÜG (õp Mart Mölder), 2.-3. Mikk Rajaver – KG (õp Reene Kanemägi); XII kl 1. Kristiina Albert – KG (õp Gerta Nurk), 2. Tuule Kask – SÜG (õp Mart Mõlder), 3. Tauri Mihklepp – SÜG (õp Reene Kanemägi).

Bioloogia olümpiaadi vabariiklik voor, kuhu kutsutakse õpilasi maakonna vooru tulemuste alusel, toimub gümnaasiumi astmele 21.– 22. aprillil ja põhikooli astmele 19.– 20. mail Tartus.

Meelis Kaubi,
Saare maavalitsuse
haridus- ja kultuuriosakond

Print Friendly, PDF & Email