Reval Cup: Saarlane on eestlaste lootus

Reval Cup: Saarlane on eestlaste lootus

 

Mitmevõistleja Madis Kallas on nädalavahetusel toimuval Reval Cupil kõige nimekam Eesti võistleja. Kallase enda sõnul läheb ta tegema oma tulemust, mis tagaks talle pääsme märtsis toimuvatele Euroopa sisemeistrivõistlustele.

Laupäeval ja pühapäeval toimuval Erki Noole korraldataval Reval Cupil on eestlastest parima isikliku tippmargiga 25-aastane Madis Kallas, kelle rekordtulemust märgivad 5806 punkti.

Kallas ise loodab nädalavahetusel teha 5900 p. „Sellest peaks piisama, et EM-ile pääseda,” arvas atleet. Kui teised eestlased, Indrek Turi ja Mikk Pahapill, loobusid võistlusest, viidates vigastusele, siis Kallase sõnul on temal tervisega kõik korras. „Mingit sellist vigastust, mis mind võistlemast hoiaks, praegu ei ole,” kinnitas Kallas.

Nädalavahetusel toimuval Reval Cupil on selja taga kümneaastane ajalugu.

Print Friendly, PDF & Email