Rahvateatril uus koduleht ja lavastus „Abruka aeg”

Homme esietendub Kuressaare Linnateatris Saaremaa Rahvateatri lavastus „Abruka aeg”, mille autor on Saaremaa kirjamees Jüri Tuulik. Etenduse on lavale seadnud vabakutseline näitleja Aleksander Eelmaa ja Kuressaare Linnateatri dramaturg Garmen Tabor.

Kunstnikutöö tegi Anna Sui Kuressaare Ametikoolist. Näitlejatena astuvad üles Aili Salong, Merike Meriloo, Erina Selder, Leelo Laus, Piia Mägi, Lea Kuldsepp, Selma Tulk, Kaja Puck, Tiiu Kivi, Tiiu Zabellevitš, Sirje Huul, Rein Lember, Virgo Neemre, Ahto Matt, Urmas Lehtsalu, Vaido Luks, Silver Õun, Mait Merivald, Valdur Oll.

Rahvateatril on alates jaanuari lõpust ka oma kodulehekülg, mille valmistas TTÜ tudeng Janek Mander. Kodulehte näeb aadressil: www.rteater.ee

Print Friendly, PDF & Email