Lühidalt

Haapsalus toimunud Eesti veteranide lauatennisemeistrivõistlustel saavutas Kuressaare lauatenniseklubi Tops mängijatest Lii Vahter üle 55-aastaste vanuseklassis kõrge kolmanda koha.

Vahteri oma sõnul oli tal veel jõuvarusid ja mängu kvaliteediga ta rahule ei jäänud. Ulvi Ingalt sai vanuseklassis 40–49 tubli neljanda koha. Aare Lehtsi oli üle 50-aastaste klassis 7. SK Anto mängijatest oli Sven Issajev vanuseklassis 40-50 viies ja Ants Saar üle 55-aastaste seas 11.

Saaremaa raskejõustikuklubi maadlejad Heiko Soopart ja Henry Piir võitsid Helsingis TUL-i lahtistel meistrivõistlustel kuldmedalid kreeka-rooma maadluses. Piir võistles juuniorite kehakaalus kuni 84 kg ja Soopart kehakaalus kui 120 kg.

Salme põhikooli jalgpallipoisid saavutasid Eesti Koolispordi Liidu vabariiklikul poolfinaalturniiril saalijalgpallis kolmanda koha. Eespool olid Rapla ühisgümnaasium ja Rapla Vesiroosi gümnaasium. Vabariiklikusse finaali pääses kaks paremat. OS

Print Friendly, PDF & Email