Egiptlannad ja beduiinitarid Tornimäel

Jaanuarikuu viimasel nädalal toimus Tornimäe põhikoolis Egiptuse-teemaline nädal. Tutvustati Vana riigi ajalugu, toimusid integreeritud tunnid, valmistati vaaraokraesid. Vastavatemaatilised olid kunstitunnid, matemaatikatki sai seondatud Egiptusega – tundides meisterdati püramiide.

29. jaanuaril tuli külla Jaan Paltser – mees, kes Egiptuses käinud üheksal korral ja seda maad väga naudib. Külalise juttu, mida kuulasid huvilised lapsed ja täiskasvanud, illustreerisid pildid, meened, film ja raamatud.

Julgemad lapsed olid riietanud end teemakohaselt, ringi liikus rahvast toredate peakatetega, palju vaeva olid näinud viienda klassi tüdrukud, kes kehastusid egiptlannadeks ja beduiinitarideks.
Nädal lõppes Egiptuse-teemalise viktoriiniga.

Print Friendly, PDF & Email