Selgusid maakonna parimad füüsikatundjad

Laupäeval toimus Kuressaare gümnaasiumis 8.–12. klassi füüsikaolümpiaad, selgitamaks välja parimad ainetundjad, kes esindavad Saare maakonda 17.–18. märtsil Tartus toimuval üleriigilisel olümpiaadil.

Maakonna olümpiaadist võtsid osa kaheksa kooli (SÜG, KG, OG, Kuressaare Vanalinna Kool, Valjala PK, Kaarma PK, Kärla PK ja Kuressaare Täiskasvanute Gümnaasium) esindused, kokku 44 õpilast. Arvukam – 12 õpilasega – osavõtt oli üheksandate klasside arvestuses.

Maakonna füüsikaolümpiaadi tulemused (esikolmik) klassiti: 8. kl – 1. Fred Petersoo, SÜG (õp Arne Loorpuu), 2. Kaisa Papp, SÜG (õp Arne Loorpuu), 3. Mikk Maasik, Kuressaare VK (õp Arne Loorpuu); 9. kl – 1. Dagmar Reinumägi, SÜG (õp Arne Loorpuu), 2. Aado Toomsalu, Valjala PK (õp Tõnu Soots), 3.-4. Kristi Aedma, SÜG (õp Arne Loorpuu), 3.-4. Raimo Armus, Kärla PK (õp. Anne Tõru); 10. kl – 1. Mari Saartok, SÜG (õp Arne Loorpuu), 2. Annika Mikola, SÜG (õp Arne Loorpuu), 3. Uku-Rasmus Lind, KG (õp Olle Arak); 11. kl – 1. Rait Ool, SÜG (õp. Arne Loorpuu), 2. Mihkel Talvi, SÜG (õp Arne Loorpuu), 3.-4. Tauri Viil, OG (õp. Reet Väli), 3.-4. Urmet Saar, KTG (õp Mare Markus); 12. kl – 1. Velle Toll, SÜG (õp Indrek Peil), 2. Taavi Traumann, SÜG (õp Indrek Peil); 3. Margit Ool, SÜG (õp Indrek Peil).

Meelis Kaubi,
Saare maavalitsuse
haridus- ja kultuuriosakond

Print Friendly, PDF & Email