Pädaste restoran Hõbelusika nominent

26. jaanuaril lõppenud gastronoomiakonkursi Hõbelusikas 2006 gurmeerestorani kategoorias oli teist aastat järjest nominendiks Pädaste Seahouse restoran.

Samas kategoorias valiti parimaks eliitrestoraniks kolmandat aastat järjest restoran Stenhus Tallinnas.

Konkursi korraldanud Eesti Gastronoomiaseltsi esindaja Margit Kirsipuu sõnul paistab Pädaste mõisa söögikoht silma igal aastal. „Möödunud aastal pälvis Pädaste Seahouse ka kõige romantilisema söögikoha üllatusauhinna,” rääkis Kirsipuu.

Pädaste mõisa juhataja Martin Breuer hindab tunnustust kõrgelt ning ei ole pettunud, et ka sel aastal võitu veel ei tulnud. „Meie jaoks on suur au olla üks nominentidest. Tuleb silmas pidada, et me asume maal, suurtest linnadest eemal,” rõhutas Breuer ning arvas, et läheb hulk aega enne, kui võitjaks kuulutatakse mõni ettevõteväljaspool suuri keskusi.

Üheksa kuu jooksul hindasid ettevalmistuse saanud kohtunikud juhuslike külastuste põhimõttel söögikohti Tallinnas, Tartus, Pärnus, Haapsalus, Rakveres ja Saaremaal. Põhjalike hindamisankeetide tulemusel koostati pingeread. Kokku jagati Hõbelusikaid kümnes eri kategoorias.

Print Friendly, PDF & Email