Kaarma vald paigaldab neli uut bussiootepaviljoni

Kaarma vald paigaldab lähiajal valda neli uut bussiootepaviljoni, mis on mõeldud eelkõige valla koolilaste bussiootetingimuste parandamiseks.

Uued ootepaviljonid on tellitud firmalt SPV ja paigaldatakse Kaarmisele, Upale, Uduveresse ja Vatskülla. Paviljonid tellisime elanike nõudmisel valla koolides käivate laste bussiootetingimuste parandamiseks, ütles Kaarma abivallavanem Maidu Ots. Need lähevad maksma kokku 45 000 krooni.

Sel aastal ehitatakse uus ootepaviljon ka Eiklasse ja remonditakse Nasva paviljon. „Nasval tuleb remontida nii, et see oleks lõhkumisekindel. Lõhkumine on Nasval ikka kolossaalne,” kurtis Ots.

Sama lugu on abivallavanema sõnul Eiklas, kus kohalikud poisid möödunud sügisel paviljoni ära lõhkusid. ”Paviljon kujuneb kokkusaamiskohaks ja siis muidugi lagastatakse see ära. Nüüd tuleb ooteruum teha ilma akendeta,” lisas ta.

Print Friendly, PDF & Email