SÜG-i etlejad Vargamäel edukad

Läinud reedel toimus Vargamäel Albu mõisas 4. üleriigiline etlejate konkurss “Hansenist Tammsaareni”, kus teise koha keskmises vanuseastmes saavutas Saaremaa ühisgümnaasiumi õpilane Liisa Saaremäel (pildil).

Gümnaasiumiosas sai Järva maavalitsuse preemia Marian Heinat ja Vargamäe muuseumi preemia Reet Sillavee, nemad mõlemad SÜG-i õpilased.

Konkursil tulid esitamisele katkendid Tammsaare loomingust ja osavõtjaid oli üle 60. Võistlus toimus kolmes vanuserühmas, neis kõigis anti välja kolm kohta ja eripreemiad. Kolme vanuseastme võitjate vahel selgitati grand prix.

5.–7. klassi žürii tööd juhtis raadiomees ja huvikooli Kullo juhendaja Virko Annus, 8.–9. klassi vanuserühmas Pärnu Endla direktor Ain Roost ja gümnaasiumiosas TÜ Viljandi kultuuriakadeemia tudeng Helen Rekkor. Ürituse põhikorraldaja oli Albu põhikool, kes seda juba neli aastat väga toredalt, südamlikult ja koduselt on teinud.

Print Friendly, PDF & Email