Kuressaare gümnaasiumi ujujad võidutsesid

Eelmisel nädalal Vinni-Pajustes toimunud Eesti Koolispordiliidu ujumisvõistlustel saavutas KG võistkond kolmandat aastat järjest peavõidu.

See oli koolile juba kaheksas võit kaheteistkümne osalusaasta jooksul. Neljal korral on jäädud teiseks.

Treener Norma Helde sõnul tagas võidu kogu võistkonna ühtlane esinemine. Individuaalselt võitis hõbemedali 8.–9. kl. arvestuses Mihkel Tanila isikliku rekordiga 26,81 50 m vabaujumises. Priit Aavik saavutas 1.–5. kl. arvestuses hõbemedali 50 m seliliujumises ja Roland Valgelin 7.–8. kl. arvestuses pronksmedali 50 m seliliujumises.

Tüdrukute võistkond võitis koolidevahelise teateujumise. Poistel kahjuks start ebaõnnestus, kuid vaatamata sellele ei jäänud üldvõit saavutamata. Kuldmedalitega autasustati tervet võistkonda.

Lisaks eelnimetatutele kuulusid võistkonda veel Kaisa Silluste, Kertu Saar, Eliise Kõiv, Laura Kuusk, Riin Nõukas, Marten Truu, Stiven Schultz, Kevin Schultz, Mait Erlenbach. Treeneri sõnul mängis võidus suurt rolli ka suurepärane ergutuskoor.

Print Friendly, PDF & Email