Selgusid maakonna parimad keemiatundjad

Kuressaare gümnaasiumis toimus maakondlik keemiaolümpiaad 8.–12. klassi õpilastele, selgitamaks välja parimad ainetundjad, kes esindavad Saare maakonda 9.–10. märtsil vabariiklikul olümpiaadil Tartus.

Olümpiaadist võtsid osa viie kooli (SÜG, KG, OG, Muhu PK ja Kärla PK) esindused, kokku 37 õpilast. Arvukam osavõtt oli 8-ndate (8 õpilast) ja 9-ndate (13 õpilast) klasside arvestuses.

Maakonna keemiaolümpiaadi tulemused (esikolmik) klassiti
8. kl: 1. Signe Toom, SÜG (õp Raili Tamm), 2. Liisbet Kakko, OG (õp Katrin Jõgi), 3. Peeter Saartok, Muhu PK (õp Hilde Kurg); 9. kl: 1. Piret Saar, KG (õp Marika Paas / Irja Truumaa), 2. Merilin Mägi, SÜG (õp Raili Tamm), 3. Dagmar Reinumägi, SÜG (õp Raili Tamm); 10. kl: 1. Helen Herman, SÜG (õp Raili Tamm), 2. Silvar Vahkal, KG (õp Irja Truumaa), 3. Kadri Villem, OG (õp Katrin Jõgi); 11. kl: 1. Rait Ool, SÜG (õp Anne Teigamägi/Raili Tamm), 2. Tauri Viil, OG (õp Katrin Jõgi), 3. Liina Kolk, SÜG (õp Anne Teigamägi/Raili Tamm); 12. kl: 1. Taavi Traumann, SÜG (õp Anne Teigamägi), 2. Margit Ool, SÜG (õp Anne Teigamägi), 3. Velle Toll, SÜG (õp Anne Teigamägi).

Meelis Kaubi,
Saare maavalitsuse
haridus- ja kultuuriosakond

Print Friendly, PDF & Email