Lossi päev tuleb tuntud headuses

Eile arutas Kuressaare Lossi Päev 2007 korraldustoimkond tänavuaastase ürituse kava.

Raul Salumäe Saaremaa Muuseumist ütles, et kuulati ära korraldajate ideed ja soovid ning räägiti läbi ja pandi paika ürituse põhipunktid.

6.–8. juulini toimuv lossi päev tuleb üldjoontes sarnane eelmiste aastatega. Seekordsed külalised on vanamuusikaansambel Poolast, vene vanausuliste Varnja koguduse lastekoor Peipsi äärest ja Narva Muuseumi ajaloolise kostüümi teater.

Kuna tänavu täitub sada aastat metodisti usuliikumise algusest Eestis, siis peetakse seekordsel lossi päeval metodisti kiriku jumalateenistus, avatakse näitus „Sada aastat metodisti kiriku misjoni algusest Eestis” ja kohtutakse metodisti kiriku juhtidega.

„Öökino küsimus on hetkel lahtine. Kõne all on lavastuse „Lõvi talvel” lühiversiooni esitamine,” tutvustas Raul Salumäe plaane ning lisas, et kava ei ole veel lõplik, kuid põhiosas suuri muudatusi tulla ei tohiks.

Print Friendly, PDF & Email