Kristlaste esinumber on Anti Toplaan

Eesti Kristliku Rahvapartei esinumbrina 5. valimisringkonnas ehk Hiiu-, Lääne- ja Saaremaal kandideerib märtsivalimistel riigikogusse Kuressaare linnavolikogu liige, EELK Kuressaare ja Püha koguduse õpetaja Anti Toplaan.

Talle järgneb nimekirjas Ridala volikogu liige, Samaaria Eesti Missioni eestvedaja Toomas Vallimäe.

Kolmandal kohal on Kärdla linnavalitsuse projektijuht Annely Veevo, neljandal Haapsalu vabakoguduse pastor Peeter Vikman. Nimekirja keskel on AS-i Saare Arendusbüroo juhataja Tõnu Paju, kuuendal kohal Teetormajas raamatupidamisprogrammidega tegelev Kalmer Poopuu, seitsmendal erakliiniku Luukas perearst Kaalep Koppel ning kaheksandal Saare Arendusbüroo projektijuht Alur Õunpuu. Kristlaste nimekirja lõpetab Kuressaare ettevõtja Merike Paja.

Konstitutsioonierakond on 5. valimisringkonnas esindatud kahe nimega: Ants Viidul ja Viktor Oja. Esimene neist on pärit Kuressaarest ja töötab praegu Maardu linna rahandusosakonna juhatajana.

Print Friendly, PDF & Email