Saaremaa klubidest FC Flora väravasse

Eesti ühe parima jalgpallimeeskonna, 7-kordse Eesti meistri FC Flora väravat hakkavad järgmisest hooajast kaitsma kaks Saaremaa meeskondadega tihedalt seotud puurivahti.

Juba aastaid FC Florasse kuulunud Mihkel Aksalu ja Sörve JK ja FC Kuressaare värve kaitsnud Aiko Orgla. FC Flora treeneri sõnul pole aga kindel, kellest saab klubi esiväravavaht.

Seoses seni FC Flora väravat peamiselt kaitsnud Pavel Londaku siirdumisega Norra esiliigasse tuli klubil lisajõude leida. Valik langes eelmisel hooajal Sörve JK ja FC Kuressaare väravas seisnud Aiko Orgla kasuks.

Teda on juba ees ootamas Saaremaalt pärit ja ka kohalikes klubides mänginud Mihkel Aksalu, kes mängib Floras juba aastast 2003. Aksalu on mänginud ka U 19 ja U 20 vanuste Eesti koondises.

Eeldatavasti hakkab FC Flora esiväravavahi kohustusi täitma just Aksalu, kuid FC Flora abitreener Karel Voolaiu sõnul ei saa seda veel kindlalt väita. „Mihkel Aksalu ei olnud eelmisel hooajal teine väravavaht. Mängis see, kes oli paremas vormis. Hetkel võib öelda, et Mihkel Aksalu on võrreldes Aiko Orglaga kogenum, kuid peatreener Pasi Rautiaisel on üks ja kindel põhimõte – Flora väravas seisab terve ja heas vormis mees. Eks siis hooaja alguses on näha…” jättis Voolaid otsad lahtiseks.

Print Friendly, PDF & Email