Selgusid maakonna emakeeleolümpiaadi tulemused (1)

12. jaanuaril toimus Kuressaare gümnaasiumis emakeeleolümpiaad 7. – 8. klasside õpilastele. Selgitati välja parimad emakeeletundjad, kes esindavad Saare maakonda märtsi keskel Tartus toimuval vabariiklikul emakeeleolümpiaadil.

Maakondlikust olümpiaadist võtsid osa kaheksa kooli (Saaremaa ühisgümnaasiumi, Kuressaare gümnaasiumi, Leisi keskkooli, Valjala põhikooli, Muhu põhikooli, Kaarma põhikooli, Lümanda põhikooli ja Kaali põhikooli) esindused, kokku 37 õpilast.

7-ndate klasside osas olid paremad Liina Tarvis Muhu PK-st, Sandra Sarapuu SÜG-st ning kolmandat ja neljandat kohta jagasid Rimo Timm (SÜG) ja Maarja-Liis Mereäär (Muhu PK). 8-ndatest klassidest jagasid esikohta Minni Saapar (SÜG) ja Kedy Liivakivi (Leisi KK) ning kolmandaks tuli Triin Hopp Muhu põhikoolist.

Print Friendly, PDF & Email