Raadio Kadi laieneb Hiiumaale

Raadio Kadi laieneb Hiiumaale

 

Alates esmaspäevast, 15. jaanuarist on raadio Kadi programm kuulatav kogu Hiiumaal.

“Seda tänu meie uuele sagedusele 90,1 MHz,” märkis raadiojaama tegevjuht Kaie Rõõm-Laanet. “Hiidlased on meie programmi vastu huvi tundnud ja leviala laiendamine ka naabermaakonnale tundus meie arengus loomuliku sammuna. Mullu oktoobris kinnitas kultuuriministeerium Kadi raadioprogrammi levipiirkonnaks Saare ja Hiiu maakonna.”

Raadio Kadi tehnikadirektori Urmas Rämmali sõnul paikneb uus saatja Kärdlas ja katab leviga selle osa Hiiumaast, kus seni ei olnud võimalik raadio Kadit kuulata.

Katsesaadetega tehti algust juba neljapäeval. “Lokaalsest raadiojaamast oleme muutunud regionaalraadioks, mis panustab eelkõige saarte elanikele suunatud teabe edastamisele,” ütles Rõõm-Laanet.

1992. aasta 26. oktoobril tegevust alustanud raadio Kadi on nüüdsest kuuldav kolmel sagedusel: 90,5 ja 98,6 MHz Saare- ja Muhumaal, Hiiumaa lõunarannikul ja osaliselt Läänemaal; 90, 1 MHz Hiiumaal ja osaliselt Läänemaal.

Print Friendly, PDF & Email