Krimi

Jätkuvad sissemurdmised autodesse

12. jaanuaril kell 10 laekus politseile teade, et Kuressaares Smuuli tänaval on sisse murtud sõiduautosse Ford Sierra. Esialgsetel andmetel on varastatud helitehnikat.
Samal päeval kella 11 ajal tabas politsei Smuuli elamurajooni ühes trepikojas kaks alkoholijoobes noormeest.

Näitasid paljaid tagumikke
Laupäeval, 13. jaanuaril kella üheksa paiku helistas politseisse linnakodanik, kes väitis, et Kuressaare kesklinnas Raekoja tänava ääres asuvas parklas näitab noorukite kamp möödujatele paljaid tagumikke. Patrull toimetas sündmuspaigalt politsei arestimajja kainenemisele 19-aastase Risto.

*
13. jaanuaril kell 9.30 laekus teade, et Kuressaare lossipargis on meeskodanik peksa saanud. Kontrollimisel selgus, et info ei vasta tõele. 1948. aastal sündinud Eini oli lihtsalt napsitamisest ära väsinud: kaotas tasakaalu, kukkus ja sai viga.

Metallivargad tegutsevad
13. jaanuaril kell 13.30 teatati politseisse, et Pihtla vallas
Pihtla külas on sisse murtud taluhoonesse. Esialgsetel andmetel on varastatud metallesemeid – vanu elektrimootoreid ja köögiriistu. Kahjusumma on selgitamisel.

Lõhkus autoklaasi
Pühapäeva, 14. jaanuari hommikul kella kaheksa ajal teatati politseikorrapidajale, et Kuressaares Tallinna tänaval on 18-aastane Ken lõhkunud takso aknaklaasi. Patrull toimetas noormehe politseimajja.

Print Friendly, PDF & Email