Majutusettevõtted umbusaldavad ooperipäevade korraldajat

Majutusettevõtted umbusaldavad ooperipäevade korraldajat

 

Saaremaa majutusettevõtted keelduvad koostööst Kuressaare ooperipäevade peakorraldaja Ludmilla Tooniga, kelle tasumata võlad on ettevõtjatele kaasa toonud pettumust ja majandusprobleeme.

„Iga kord on nad meile majutanud ja iga kord on neil maksmisega probleeme,” rääkis kaheksa aastat Kuressaare ooperipäevade külalisi majutanud Kraavi külalistemaja perenaine Elviira Ella. „Milli (ooperipäevade peakorraldaja Ludmilla Toon. Toim) ütleb, et oota veel, oota veel, raha tuleb. Raha aga ei tule ega tule, muudkui ootame,” rääkis Ella, kellele ollakse võlgu suurusjärgus paarkümmend tuhat krooni. Ühel aastal sai külalistemaja majutustasu kätte peaaegu aastase hilinemisega.

Loe edasi tänasest lehest!

Print Friendly, PDF & Email