Saarlased aitasid koondise finaalturniirile

Võrkpallurid Siim Ennemuist ja Siim Põlluäär aitasid Eesti U-19 võrkpallikoondise Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile.

Tenerifel toimunud U-19 vanuseklassi noormeeste Euroopa meistrivõistluste alagrupiturniiril oli edukas Eesti koondis, mille koosseisus mängisid ka Kuressaare Vanalinna Spordiklubi mängijad Siim Põlluäär ja Siim Ennemuist. Eesti koondis alistas Rumeenia (3:2), Portugali (3:2) ja Hispaania (3:0). Kaotus tuli vastu võtta Prantsusmaalt (0:3).

Koondise peatreeneri Raul Reiteri sõnul näitasid saarlased head mängu ja täitsid neile pandud ülesanded. „ Ennemuist oli kõikides mängudes põhikoosseisus, Põlluäär sekkus edukalt vahetusest. Oma koha mängisid mõlemad välja,” kiitis treener saarlasi.

Aprillis ootab ees finaalturniir Austria linnades Viinis ja Kremsis. „Finaalturniirile läheme enam-vähem sama koosseisuga. Saarlaste koht on koondises täiesti kindel,” kinnitas Reiter. Treeneri sõnul minnakse püüdma kohta Euroopa kuue parema koondise seas.

Lisaks Eesti koondisele osalevad finaalturniiril Prantsusmaa, Itaalia, Saksamaa, Serbia, Holland, Läti, Belgia, Venemaa ja Türgi, samuti ka korraldajamaa Austria ja tiitlikaitsja Poola. Turniir toimub 11.–16.aprillini.

Print Friendly, PDF & Email