Näidendivõistlusele oodatakse Kuressaare linnusesse sobivat materjali

Kuressaare linnavalitsus kuulutab lähiajal välja näidendivõistluse, kuhu oodatakse algupäraseid näidendeid, mida oleks võimalik mängida Kuressaare linnuses või selle hoovil.

Eelistatud on näidendid, mille sisu haakub linnuse ajaloo või olustikuga. Võistlustööd ei tohi olla varem avaldatud ega lavastatud. Võistluse tähtaeg on 15. juuni. Seejärel loeb seitsmeliikmeline žürii laekunud tööd läbi ja võitja kuulutatakse välja tänavusel Kuressaare lossi päeval juuli alguses. Näidendivõistluse auhinnafond on 50 tuhat krooni.
Võistluse idee sündis sihtasutuse Kuressaare Teater lavastuse “Lõvi talvel” viimase etenduse ajal ja idee autor on abilinnapea Argo Kirss. Auhinnafondina pakkus sihtasutuse nõukogu liige Tõnis Kipper välja linna eelarves sihtasutusele 2007. aastaks plaanitud toetussummat.

SA Kuressaare Teater

Print Friendly, PDF & Email