Tallinna Sadam toetab Saarte Mängudel osalemist

Saaremaa Saarte Mängude Assotsiatsiooni (SSMA) juhatuse eile toimunud koosolekul oli peateemaks tänavustel Rhodosel toimuvatel mängudel osalemine ja eelarveküsimused. Võeti vastu üks uus liige.

Rahastamine kulgeb hästi

SSMA juhatuse esimees Mati Mäetalu tõdes, et mängudel osalemise rahastamine kulgeb üliedukalt. 800 000 krooni on laekunud riigieelarvest, lisaks 100 000 krooni maakondlikust arendusrahast. Kohalikud omavalitsused on endale võetud kohustusi täitnud täies mahus, ehk siis 117 000 krooni ulatuses.

Juhatuse esimehe sõnul on see väga hea tulemus. Viimase rahasüstina tuli 75 000 kroonine toetus Tallinna Sadamalt. „ See läheb täies mahus sportlaste omaosaluse vähendamiseks,“ kinnitas Mäetalu. Praeguse seisuga on ühe sportlase peale kuluv summa 17 100 krooni. „Sportlase omaosalus vähenes tänu sellele toetusele ligi 600 krooni võrra ja jääb 7 900 krooni peale,” rehkendas Mäetalu.

Uus liige

Assotsiatsioon võttis vastu ka ühe uue liikme – laskesportlase Meelis Saare. Viimase kahe kuu jooksul on liikmete arv tõusnud 3 võrra. Detsembris võeti liikmeiks ka juudoga tegelevad SK Tõll ja Kuressaare Kesklinna Spordiklubi. „ Meie liikmeks on vaja astuda siis, kui tahetakse osaleda Saarte mängudel. Seetõttu suurendame oma liikmete arvu vastavalt vajadusele ja soovijatele,“ seletas Mati Mäetalu.

Print Friendly, PDF & Email