Selgusid konkursi “Värv Kuressaare majal 2006” võitjad

Selgusid konkursi “Värv Kuressaare majal 2006” võitjad

 

Kuressaare linnavalitsus kinnitas konkursi “Värv Kuressaare majal 2006” võitjateks viis majapidamist.

Mitmepere-elamute hulgas oli parim Tallinna tänav 72 hoone, mis vääris 4000 krooni preemiat ilusa koloriidi ja korrektse värvimise eest. Korteriühistu Tallinna 72 esimees Sirje Saar ütles, et preemia tuleb meeldiva üllatusena. “Eelmise aasta maikuus sai maja välisfassaadi soojustamine ja värvimine ette võetud ning et see tunnustust leiab, on tõesti mõnevõrra üllatav,” sõnas Saar.

Konkursi teise preemia 3000 krooni näol saab ilusa koloriidi ja korrektse värvimise eest Kadaka tänav 11A hoone. 1000 krooni suuruse preemiaga tunnustab linnavalitsus ilusa värvilahenduse ja korrektse teostusega individuaalmajasid Pikk 44C, Transvaali 52 ja Veski 3.

Print Friendly, PDF & Email