Ülle Reinsoo jõululaulu esiettekanne

Ülle Reinsoo jõululaulu esiettekanne

 

Reede õhtul Taritu rahvamajas toimunud uusaastapeol esinesid külalistena Salme kultuurimaja vokaalansambel CatVilMar ja ühemehebändina Eiklast pärit Haapsalu noormees Jargo Õunaid. Mõlema etteasted võttis publik soojalt vastu.

Kaheosalise kontserdi esimeses pooles esitas möödunud aastal maakonna vokaalansamblite ülevaatusel a`capella lugude esitamisel eripreemia pälvinud CatVilMar jõululaule. Esiettekandena jõudis kuulajaini Kihelkonna koguduse organist-koorijuhi Ülle Reinsoo spetsiaal-
selt ansamblile kirjutatud lugu „Sõit jõulukirikust”.

„CatVilMar tellis minu käest selle loo. Ise ei ole ma seda nende esituses kuulnudki. Möödunud aastal kirjutasin samale ansamblile laulu pealkirjaga „Üks õpetlik lugu”. Meil on CatVilMar-iga kena koostöö,” märkis laulu autor Ülle Reinsoo, kelle laululooming on varemgi tunnustust pälvinud.

Taritu kandi rahvale on alanud aasta mitme kandi pealt juubelihõnguline.
Suvel saavad kokku Taritu kooli vilistlased, endised õpetajad ja töötajad, tähistamaks koolimaja valmimise 80. aastapäeva. Mitu rahvamaja taidluskollektiivi saavad sellel aastal juubelisünnipäevi tähistada.

„Loodame igati vääriliselt neid juubeleid tähistada ja mitte ainult isekeskis, vaid esineme omakandirahvale ja külalistele. Külla tulevad ka meie sõpruskollektiivid mandrilt,” teavitas rahvamaja juhataja Aili Salong.

Print Friendly, PDF & Email